April 21, 2012

ABcdefgHijklmNopqrstUvwxyz


Assalamualaikum...


hai kawan2..=) err setelah lama tak on9 hari dapat on9 sekali tgk wall fb penuh dengan gambar nubhan yang di tag oleh ezzah marzuki..=) ok ini disebabkan anis tak joint event bitrhday boy this year ..huhh this year can`t meet nubhan lahhh..because this year saya SPM CANDIDATE so busy meyhh...its okeyhh next year insyaallah kalau ada rezeki like my mama said to me..=) huhh tgk gmbr ponn dah gilaaa akuni hahhaa..

                                              ohmaiiiiiiiiiiiiiiiiii dia potong rambut lahh..macam tau2 je
                                              aku teramat suka bila dia berambut pendek (gedik).haha..




                                             wuuuu..muka dia serius meyhh..*auwww hensemnyee haha 



                                                      ezzah n kak ilah..=)


wuuu ezzah itu tersangat rapatlahh denagn anis...kak ilah pon rapat jugak tapi kami tak prnh berjumpa lagiii..tahun lepas anis joint birthday boy kak ilah pulak tak joint ,tahunni kak ilah joint anis pulak tak joint ...kami rapat di fb,blog n selalu text di phone..ok itu ajelahh nak share heheh..k bye..=)

No comments:

Post a Comment