July 29, 2011

transfomasi melampau...

ASSALAMUALAIKUM & HAII HAII..



      FUHH FUHH berhabukk sudah blog i ni ....lamanyelah aku tak update mls nye psl nak menghadap lappyni hahhaa..=Dwokeyhh wokeyhh wahh wahh dah nak dekat bulan ramadhan...so puasala kan bykkan buat ibadat ok..=)


      Aku gemukk..arghh gemuk dah balik padan muka hahaa..=D ok masa aku fom 2 berat aku turun gilerr mendadak seyhh dalam 15 kg mcmtu..pehh memang jadi lidi aku dibuatnye dahla aku tinggi giloss kan then kurus gilee hahaa..mak n ayah aku kata uihh tulangje haha..nenek den pon kato haishh tak elokla panjang je nmpk haha ado plk ...turun mendadak seyhh almaklumlah aku tak dok diam ado jo kojonye huhu..masatu cuti sklh nak masuk fom 3...



      Bila dah masuk sekolah hari pertama semua kawan aku cakp weii ANIS ke tu??asal kurus gilerr??cam lidi??aduiii aku jawablahh ye akuni nape??aku tau tak caye haha..but its me ok..k memang time uh aku kurus gilerr lidi sudah aku haha..pastu kena demam campak lagi le bertambah kurus muka pon takdo isi dah cengkung gilee..hahhaa..then bile naik fom 4 gemukk sudah akibat strees melampau sedih melampau macam2la semua nye dah tak betul..tonggang terbalik den masuk fom 4 ni ..huihh taklehni nak kurus gakk..uihh nak jadi model hehhee..(sengal melanda) hahhaa..=D

                                                                                  pipi tembam giloo...
                                                                                 

  

   See tembam gilee kan adehh but comel tak??haha (merapu jap)...owhhno ini tak boleh dibiarkan ni bahaya bahaya deb tak sanggup owhh maluuu.ermm..so pe lagi start la joging n diet aku wuhuhuhuhu..=)

No comments:

Post a Comment